atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 29.05.2020 14:00:20

Kampl se je vrnil v SIJAJNI FORMI, nato pa šok ... Podrobnejši pregledi razkrili resnost poškodbe!

Profimedia
Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl, ki je sredi tedna izpustil tekmo svoje ekipe v nemški ligi zaradi težav z mišico, ni huje poškodovan. Trener Leipziga Julian Nagelsmann je sporočil, da gre za lažjo poškodbo, ni pa še zanesljivo, ali bo lahko igral na naslednji tekmi v ponedeljek v Kölnu.

Kampl je bil na bolniški zadnjega pol leta, a se je po koronapremoru uspešno vrnil v prvo postavo Leipziga. Nastopil je na prvih dveh tekmah po oživitvi bundeslige in bil pomemben člen svoje ekipe, v sredo pa je manjkal na tekmi s Hertho, čeprav je bil predviden za prvo postavo.

Klub je takrat sporočil, da je imel Kampl težave z mišico, danes pa je Nagelsmann na novinarski konferenci Leipziga pred tekmo naslednjega kroga bundeslige pojasnil, da poškodba ni hujša, nastop Kampla pa po drugi strani tudi še ni zanesljiv.



"Ne gre za hujšo poškodbo mišice, težava je bolj zaradi ukleščenega živca. Treniral je že po individualnem programu, upam, da se bo jutri že lahko pridružil moštveni vadbi. Upam, da bo lahko v ponedeljek z nami, veliko bi nam pomenil v ekipi," je o Kamplu dejal Nagelsmann.

Leipzig je z neodločenim izidom 2:2 s Hertho zapravil priložnost, da bi se povzpel na drugi mesto v ligi. Ostaja tretji s 55 točkami, Dortmund jih ima 57, vodilni Bayern pa 64.

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike