ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
2 29.04.2020 07:52:20

RAZKRITO: Simon ROŽMAN je ZAVRNIL MARIBOR, mladi slovenskih strokovnjak pa je jasno pojasnil, ZAKAJ!

sn
Kot so ekskluzivno poročali v tiskani izdaji Ekipe SN, je imel Oliver Bogatinov pred imenovanjem Sergeja Jakirovića za naslednika Darka Milaniča na vijoličasti klopi v ognju še nekaj želez.

Njegov prvi izbor je bil Igor Jovićević, ki je postal trener prvega moštva zagrebškega Dinama. Novi športni direktor vijoličastih se je spogledoval tudi z idejo, da bi na mariborsko klop sedel Simon Rožman, trenutno trener Rijeke. Kolegi iz tiskane izdaje so pisali, da sta se Bogatinov in strokovnjak iz Štor tudi zelo konkretno pogovarjala o morebitnem Rožmanovem prevzemu vijoličastih, to pa je zdaj v pogovoru za Sportske novosti potrdil tudi Rožman.

"Slišal sem se z ljudmi iz Maribora. Pogovarjali smo se, vendar nisem zagrizel v ta trnek. Sem trener Rijeke, s katero imam veljavno pogodbo. A ta pogodba je manj pomembna kot dejstvo, da želim na Reki nekaj postoriti. Imamo vizijo in strategijo. Rijeka je moj izziv. Lepo je slišati, da nekdo razmišlja o tebi, še posebej takšen klub, kot je Maribor. Čestitam Sergeju Jakiroviću, ki je postal novi trener Mariborčanov. Je sijajen strateg in prepričan sem, da bo zelo uspešen v tako velikem klubu, kot je Maribor," je povedal Rožman.

Članki iz rubrike