Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
0 28.04.2020 07:54:25

Petar STOJANOVIĆ se je z DINAMOM vrnil na treninge in razkril: Ne bom lagal, počutil sem se kot ...

Jurij Kodrun
Hrvaški klubi so v ponedeljek začeli s treningi.

Hrvaški nogometni klubi so se v ponedeljek vrnili na treninge ob upoštevanju vseh meril, ki jih je določila hrvaška nogometna zveza. Eno od teh meril je, da bodo lahko igralci najprej trenirali v manjših skupinah do pet igralcev.

Motorje so pod taktirko novega trenerja Igorja Jovićevića zagnali tudi pri Dinamu, za katerega igra slovenski reprezentant Petar Stojanović. Hrvaški velikan, ki ima pred drugouvrščeno Rijeko 18 točk prednosti, je v tem obdobju doživel številne pretrese. Med drugim je upor pred znižanjem plač odnesel trenerja Nenada Bjelico in njegov strokovni štab.

"Vesel sem, da smo lahko po dolgem času začeli s treningi. Lahko rečem, da sem se počutil kot otrok, ki gre prvič na trening. Premor je bil res dolg, to se mi v profesionalni karieri še ni zgodilo. Po tako dolgem premoru še ne moremo trenirati na vso moč. Treningi so bili videti tako, da je bilo na njih istočasno pet nogometašev, imeli smo trenerja, fizioterapevta in zdravnika, vsake toliko časa je prišel tudi glavni trener. Na prvem treningu smo trenirali tehniko, da spet dobimo občutek za žogo," je za 24ur povedal Stojanović.

Članki iz rubrike