Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
1 29.03.2020 12:12:44

Iz prve roke! ROBERT BERIĆ razkril 'AMERIŠKO RESNICO' o LUKI DONČIĆU

Reuters
Slovenski reprezentančni napadalec je v karanteni v tretjem najbolj naseljenem mestu v ZDA.

Robert Berić dneve v izolaciji preživlja v Chicagu. Začetek njegove ameriške zgodbe je bil odličen, med strelce se je vpisal že na debiju, a po drugem krogu je bilo prvenstvo zaradi koronavirusa prekinjeno. In tako bo najmanj do 10. maja.

Seveda pa je napadalec iz Krškega po prihodu v ZDA, kamor se je preselil iz St. Etienna, še veliko bolj kot v preteklosti, postal pozoren na celoten tamkajšnji profesionalni šport. Še zlasti na ligo NBA, v kateri blesti Luka Dončić. Eno od tekem slovenskega čudežnega dečka si je že ogledal tudi v živo. "Drži, ko je Dallas gostoval v Chicagu, si seveda nisem mogel kaj, da si tekme ne bi ogledal. Ali sva se srečala? Ne, nisva se, ker je njegova ekipa izgubila in nisem ga želel motiti."

Želeli smo iz prve roke izvedeti, ali je status Luke Dončića v ZDA res takšen, kot ga predstavljamo na sončni strani Alp, ali smo vendarle malce subjektivni in morda nekoliko pretiravamo? "Prav gotovo je zvezdnik. Luka je ogromen tudi v ZDA. Naj vam to ponazorim z lastno izkušnjo. Ko sem bil na tekmi v Chicagu, je imelo pol gledalcev v dvorani njegov dres. To pove dovolj in dokazuje, da je zares ogromen, mediji ga imajo radi, poleg tega je dejstvo, da igra zares odlično. Car je, ni kaj," je bil slovenski reprezentant zelo slikovit.

Članki iz rubrike