DetoxJoga-2850 Dobra karma

Nekateri smo za vroče – in z ukročenim egom

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 1. junija

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

rok furlan xx Necenzurirano

Kralj betona bo moral pred sodnika

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

ro
ro
1 29.03.2020 12:12:44

Iz prve roke! ROBERT BERIĆ razkril 'AMERIŠKO RESNICO' o LUKI DONČIĆU

Reuters
Slovenski reprezentančni napadalec je v karanteni v tretjem najbolj naseljenem mestu v ZDA.

Robert Berić dneve v izolaciji preživlja v Chicagu. Začetek njegove ameriške zgodbe je bil odličen, med strelce se je vpisal že na debiju, a po drugem krogu je bilo prvenstvo zaradi koronavirusa prekinjeno. In tako bo najmanj do 10. maja.

Seveda pa je napadalec iz Krškega po prihodu v ZDA, kamor se je preselil iz St. Etienna, še veliko bolj kot v preteklosti, postal pozoren na celoten tamkajšnji profesionalni šport. Še zlasti na ligo NBA, v kateri blesti Luka Dončić. Eno od tekem slovenskega čudežnega dečka si je že ogledal tudi v živo. "Drži, ko je Dallas gostoval v Chicagu, si seveda nisem mogel kaj, da si tekme ne bi ogledal. Ali sva se srečala? Ne, nisva se, ker je njegova ekipa izgubila in nisem ga želel motiti."

Želeli smo iz prve roke izvedeti, ali je status Luke Dončića v ZDA res takšen, kot ga predstavljamo na sončni strani Alp, ali smo vendarle malce subjektivni in morda nekoliko pretiravamo? "Prav gotovo je zvezdnik. Luka je ogromen tudi v ZDA. Naj vam to ponazorim z lastno izkušnjo. Ko sem bil na tekmi v Chicagu, je imelo pol gledalcev v dvorani njegov dres. To pove dovolj in dokazuje, da je zares ogromen, mediji ga imajo radi, poleg tega je dejstvo, da igra zares odlično. Car je, ni kaj," je bil slovenski reprezentant zelo slikovit.

Članki iz rubrike