mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 08.03.2020 18:58:42

VROČ KOT KOSTANJ! Slovenski reprezentant STOODSTOTEN, selektorju Keku se smeji (VIDEO)

Jurij Kodrun
Slovenska reprezentanca po neuspešnih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo obrača nov list, zato z velikim zanimanjem spremljamo formo Kekovih izbrancev.

Eden tistih, ki se lahko pohvali z izvrstno formo je brez dvoma 30-letni vezist Denis Popović, ki se je prejšnji mesec iz Švice vrnil v Rusijo. Potem ko je lani poleti iz Orenburga prestopil v Zürich, je zdaj okrepil Krila Sovjetov iz Samare.

Očitno mu Rusija ustreza, saj je po prihodu v novi klub že na drugi zaporedni tekmi meril v polno. Najprej je ob debiju prejšnji teden dosegel zadetek proti svojemu nekdanjemu klubu Orenburgu, v dresu katerega je, zanimivo, za končnih 1:1 zadel nekdanji član Olimpije Ricardo Alves, danes pa je odločil tekmo v 350 kilometrov oddaljenem Kazanu – na najbližjem gostovanju v tekmovanju.

popovic


Mrežo domačega Rubina je Celjan, ki je doslej zbral šest nastopov za slovensko izbrano vrsto, zatresel v 42. minuti, potem ko je prejel dolgo podajo v nasprotni kazenski prostor, vratarja gostiteljev pa je pretkano ukanil z lobanim strelom. V nadaljevanju je sodnik na obeh straneh izključil po enega igralca, izid pa se ni spremenil. Krila Sovjetov so s šestimi zmagami, štirimi remiji in 11 porazi na 12. mestu 16-članske prve ruske lige.

Popović je z dvema zadetkoma na dveh tekmah kot novinec v ekipi najbolj vroč nogometaš svoje ekipe, ki pa je do konca sezone čaka krčevit boj za obstanek v družbi najboljših.

Članki iz rubrike