Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
0 03.03.2020 10:03:05

Luka DONČIĆ je bil besen kot ris, po porazu so besede kar bruhale iz njega: To se ne bi smelo zgoditi!

Reuters
Luka Dončić tekme v Chicagu ne bo ohranil v lepem spominu.

Njegov Dallas je namreč iz rok izpustil vodstvo in na koncu klonil pred Chicagom. Gostje so v zadnjih trenutkih tekme skušali obrniti izid, Dorian Finney-Smith (skupaj 18 točk) je pet sekund pred koncem po podaji Dončića zadel za tri točke in znižal na 107:108, potem je Wendell Carter 2,6 sekunde pred koncem zadel enega od dveh prostih metov za domače. Čisto ob koncu je Dončić z metom s sredine igrišče skušal zagotoviti zmago svoji ekipi, a je bil neuspešen, zadel je zgolj obroč, in ostalo je pri 109:107 za domače.


"V tretji četrtini smo očitno padli. Iz slačilnice so prišli zelo razigrani in mi nismo odgovorili. Všeč mi je, kako smo igrali v zaključku tekme, z ukradenimi žogami in doseženimi koši. Luka je ob zadnjem metu stal ravno na sredinski črti," je tekmo videl trener Dallasa Rick Carlisle.

Dončić je sicer v 38 minutah v statistiko vpisal 23 točk, devet podaj, pet skokov in eno ukradeno žogo. "Potrebujem nekaj časa, da se bom počutil bolje. Postaja boljše," je po koncu Dončić dejal o palcu, zaradi katerega je izpustil zadnjo tekmo Dallasa in o svojem zgrešenem metu v zadnji sekundi tekme povedal: "Bil sem zelo jezen, da sem zgrešil ta met. Ravno zato jih toliko vadim, menim, da bi moral zadeti."

Značke: luka-dončić, dallas

Članki iz rubrike