Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 06.12.2019 19:53:31

Pred Rožmanom vroč derbi, poziv Slovenca odmeva! Ali je napočil čas za konec KATASTROFALNEGA NIZA?!

sn
Simon Rožman se dobro zaveda, kakšna preizkušnja je pred njim.

Novembra je Rijeka na domači Rujevici doživela pravo katastrofo proti Dinamu. Zagrebčani so slavili s kar 5:0 in še dodatno posolili rane navijačev. Te na domačo zmago čakajo že od 8. avgusta, ko so Rečani v kvalifikacijah za ligo Europa na kolena spravili nogometaše Aberdeena, nato je sledil niz neuspehov, ki traja še danes.


Slovenski trener Simon Rožman po dveh visokih zmagah zdaj upa na uspeh tudi na domačem terenu, pred nedeljskim dvobojem z Istro je poslal jasno sporočilo tudi navijačem. "Ta tekma je za nas zelo pomembna, na domačem terenu želimo pokazati, kakšna ekipa smo postali. Hkrati se želimo odkupiti navijačem za zadnje domače tekme. Celoten klub je osredotočen na to tekmo," je dejal slovenski strateg.

Rožmanu je popolnoma jasno, da gre za pomembno tekmo. Ne zgolj zaradi želje po prekinitvi niza neuspehov na domačem terenu, gre namreč za pravi istrski derbi. "V klubu smo se o tej tekmi veliko pogovarjali, tukaj sem nov in želim si izvedeti več o tem rivalstvu. Naša kvaliteta ni sporna, fantje živijo za ta klub in to mesto. Ne bo nam lahko, verjamem, da bodo tekmo odločile malenkosti. Mislim, da smo pripravljeni na derbi, hkrati pa verjamem, da je napočil čas, ko bi morala biti podpora z vseh tribun prava."

Značke: rožman, rijeka, istra

Članki iz rubrike