Konoplja Svet24.si

Konoplja zmore dekontaminirati zemljo, onesnaženo...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

ro
ro
0 10.11.2019 10:22:09

ROŽMAN o celjskih časih: Žal mi je, da je odšel. Imeli smo možnost za NASLOV PRVAKA, a ko mi je razkril stanje ...

sn
Rečani že tri mesece čakajo na domačo zmago, v poznem nedeljskem popoldnevu bo tekmec tudi njihov nekdanji član, ki zdaj blesti v modrem dresu.

Nogometaše Rijeke danes čaka velik izziv, v 15. krogu hrvaškega prvenstva bo na Rujevici gostoval Dinamo. To bo 100. medsebojni dvoboj teh dveh ekip, Simon Rožman in njegovi varovanci pa so pod precejšnjim pritiskom. Navijači niso zadovoljni, na domačo zmago čakajo že 99 dni …

Zagrebčani vsekakor niso ravno pravšnji tekmec za prekinitev neuspešnega niza, močno orožje modrih pa bo tudi nekdanji igralec Rijeke Mislav Oršić, ki na Kvarnerju ni dočakal prave priložnosti, zato je prvi del sezone 2014/15 s statusom posojenega igralca branil celjske barve. Pod taktirko strokovnjaka iz Štor.

"Vesel sem, da mu gre tako odlično, tako kot sem za vsakega, ki mu v karieri uspejo velike stvari. Spomnim se, ko je prišel k nam in v kakšnem stanju je bil. In spomnim se odlične sezone v Celju, kjer sta bila on in Benjamin Verbič za slovenski prostor res vrhunska igralca. Bilo mi je žal, ko je po koncu prvega dela sezone odšel v Južno Korejo, saj smo imeli možnosti osvojiti naslov prvaka. Pogovorila sva se, in ko mi je predstavil svojo situacijo, sem mu le stisnil roko in mu zaželel veliko sreče. Bila sva v stiku in res sem vesel zaradi njega, prav tako kot zato, da smo vsaj malce pomagali pri njegovem vzponu," je v pričakovanju Dinama o svojem nekdanjem varovancu povedal Simon Rožman.

Članki iz rubrike