Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
0 18.09.2019 13:00:42

Slovenec REŠITELJ v INDONEZIJI, treningi na ČUDOVITIH PLAŽAH (foto + video)

Ljubljanski strokovnjak uspešen v Jugovzhodni Aziji.

Na slovenskem prvoligaškem prizorišču smo ga spoznali kot stranskega sodnika, nakar je Milan Petrović zastavico postavil v kot in se lotil trenerskega izziva. Leta 2010 je v 1. SNL sedel na klopi ajdovskega Primorja, vodil je Factor in Zagorja, deloval je v nogometni šoli Ljubljana, pod njegovo taktirko so igrale nogometašice Olimpije in Rudarja.

In s tem se je njegova zgodba na sončni strani Alp zaključila, novo poglavje v svoji karieri je začel nikjer drugje kot v Indoneziji, kjer je sprejel vabilo vodilnih mož prvoligaškega kluba Arema, pred časom se je lotil novega projekta. Sedel je na klop moštva Badak Lampung, ki je prvenstvo začelo zelo slabo. Ljubljanski strokovnjak je prišel v vlogi rešitelja, za zdaj mu kaže zelo dobro, njegovo varovanci so na sedmih tekmah dvakrat zmagali, trikrat igrali neodločeno in dvakrat izgubili. Hkrati so poskrbeli za veliko presenečenje, ko so v gosteh v Džakarti z 1:0 ugnali aktualnega prvaka Persijo, na ta način si je Milan Petrović zagotovil tudi naziv trenerja kroga.

petrovic

Delo v državi v Jugovzhodni Aziji, ki zavzema veliko otočje med Indokino in Avstralijo, med Indijskim oceanom in Tihim oceanom, gotovo ni lahek zalogaj. Treba se je prilagoditi tamkajšnjim razmeram, načinu dela, navadam in še čemu, a vse skupaj ima kakopak tudi svoje čare. Kot denimo treningi na čudovitih plažah ...

1petrovic

Članki iz rubrike