Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 01.09.2019 21:18:41

EPSKA KATASTROFA! Šporar zabil za 1:0, nato je Slovan na DERBIJU doživel VELIKO BLAMAŽO

SK Slovan
Slovan jih je dobil po grbi. Močno. In to na derbiju.

Evropski maček je bil preprosto premočan. Slovan je pred dnevi slavil veliko zmago nad grškim klubom PAOK in preboj v skupinski del lige Europa, danes pa so Bratislavčani doživeli katastrofo epskih razsežnosti. Ali blamažo, če želite. Blamažo, ki je navijače spravila v strahovito slabo voljo, saj se je vse skupaj zgodilo na velikem derbiju. Kadar igrata DAC in Slovan, je vedno vroče. V Dunajski Stredi je bilo na tekmi skoraj 12.000 gledalcev, večina pa je domov odšla v ekstazi. Čeprav se je začelo slabo, Slovan je namreč povedel, potem ko je prav Andraž Šporar v 18. minuti izkoristil enajstmetrovko. Toda dobremu začetku je sledilo zelo slabo nadaljevanje. DAC je namreč odgovoril s kar petimi (!) zadetki in si priigral sladko zmago s 5:2!


Pri Slovanu so po tekmi potarnali, da so derbi odločile "šokantne sodniške odločitve", ogorčeni so bili predvsem zaradi enajstmetrovke, prek katere je DAC izenačil, in posledičnega rdečega kartona za njihovega nogometaša Joerija de Kampsa v 36. minuti.

Šporar, ki je v tej sezoni v vseh tekmovanjih šest golov na 11 tekmah, je igral do 79. minute, Kenan Bajrić je tokrat sedel na klopi za rezerve. In verjetno mu ni bilo nič žal, ker je bilo temu tako. Na igrišču se je pač zgodil masaker …

Članki iz rubrike