Angeli Dobra karma

Kako pisati angelom, da nas bodo (u)slišali?

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

33237601_10215838954103822_4379490890880647168_n_0 Necenzurirano

Novi poslanci: "udbovec", strokovnjak za zvonove, ...

anezi Njena.si

Atraktivno Anezi zavrnili na izboru pesmi za ...

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

nu
nu
0 18.08.2019 16:31:56

HARIS NE HLADI CEVI! Nekoč največji up slovenskega nogometa znova navdušuje

Profimedia
Haris Vučkić se je vrnil, pa čeprav sploh nikamor ni šel.

Nekoč je Haris Vučkić veljal za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Še kot petnajstletni fant je v dresu Domžal debitiral v slovenski ligi. In ker dober glas seže v deveto vas, ga je že nekaj mesecev kasneje v svoje vrste pripeljal angleški Newcastle.

Ni jih bilo malo, ki so menili, da je prehitro odšel s trebuhom za kruhom in iz današnje perspektive bi jim težko oporekali. Nikdar ni uspel do konca razviti izjemnega potenciala, čemur so v veliki meri botrovale številne zdravstvene težave. Tudi v lanski sezoni je bil več v zdravniški ordinaciji kot pa na igrišču. Zaradi še ene težje poškodbe je v lanski sezoni v dresu nizozemskega Twenetja odigral le sedem tekem.Zdaj so težave s kolenom očitno preteklost, talent pa tako ali tako nikoli ni bil sporen. In zdaj znova uživa v nogometu. Ter zabija. Potem, ko ga je trener Gonzalo Garcia prestavil bliže nasprotnikovim vratom, zelo pogosto. Povratnik v ligo Twente in povratnik na igrišča Vučkić sta hit prvih treh krogov elitne nizozemske lige. Novopečeni prvoligaš je po treh krogih še neporažen, novopečeni napadalec Vučkić pa je na igrišču prebil vseh 270 minut in pri tem dosegel tri zadetke. Potem, ko je pred tednom dni potrdil zmago nad Groningenom, je včeraj dvakrat zatresel mrežo Waalwijka. Tudi to sicer ni bilo dovolj za zmago v dramatičnem obračunu, ko so kar trije zadetki padli v zadnjih petih minutah tekme, vseeno pa se ne Twente, še manj pa Vučkić ne moreta pritoževati nad začetkom sezone.

Newcastle, Cardiff, Rotherham, Glasgow Rangers, Wigan, Bradford, šele v Twenteju pa je kot vse kaže znova našel rdečo nit. Vučkić se je vrnil, pa čeprav sploh nikamor ni šel. Še vedno pa je star vsega 26 let.

Članki iz rubrike