Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.07.2019 14:30:13

Otoška PRESTOPNA BOMBA?! Zajca želi PRVAK ANGLIJE iz leta 2016, toda Fenerbahče je ...

vszi
Čeprav je Miha Zajc član Fenerbahčeja od januarja letos, in je zanj odigral zgolj deset tekem (zabil je dva gola), bi slovenski vezist lahko že to poletje zamenjal delodajalca.

Že nekaj časa se govori o tem, da se je za Šempetrčana resno ogrel seviljski Betis. Španci so Turkom za predčasno prekinitev pogodbe ponudili sedem milijonov evrov, toda pri Fenerbahčeju pravijo, da to ne bo dovolj.

Še več, Turki so jasno povedali, da je Zajčeva cena devet milijonov evrov. Zdaj so v javnost prišle informacije, da je v klub prišla ponudba angleškega premierligaša. Oglasil naj bi se Leicester City, prvak premier lige izpred treh let.

Pri Fenerbahčeju imajo očitno dovolj namigovanj, kakšne ponudbe naj bi vse dobili za slovenskega vezista, zato so se odločili spregovoriti. Tako so odgovorni zanikali, da bi dobili kakršnokoli ponudbo z Otoka. Povedali so, da obstaja povpraševanje za Zajca, vendar pa je to prišlo iz Italije in Rusije. Dodali pa so, da je Zajc odločen, da bi vsaj še eno leto ostal član turškega velikana.

Zajc je v Fenerbahče prišel iz Empolija, ki je zanj iztržil 6,5 milijona evrov, Turki pa so prepričani, da bo nogometaševa cena zgolj še naraščala, zato se jim s prodajo ne mudi. Navsezadnje imajo pogodbo z njim podpisano do konca junija 2023.

miha zajc
Profimedia

Članki iz rubrike