klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
1 05.06.2019 18:20:23

OBLAK zelo direktno o ODHODIH IZ ATLETICA: Kljub novi pogodbi bom ostal samo, če bodo klubske ...

Profimedia
Jan Oblak je govoril na reprezentančnem zboru in se dotaknil številnih odhodov iz madridskega Atletica.

"Resda sem podaljšal pogodbo, toda to ne spremeni ničesar. Dokler bodo klubske ambicije enake mojim, bom ostal. Čeprav zdaj se navzven morda zdi, da so ambicije kluba manjše, saj je odšlo in bo odšlo kar nekaj nogometašev, toda preprišan sem, da bo klub naredil vse, da bo pripeljal kakovostne zamenjave. Ko sem podpisal novo pogodbo, smo se pogovarjali tudi o prihodnosti in zagotovili so mi, da se ambicije kluba ne bodo spremenile," je poudaril zelo odločni, zelo neposredni Oblak. 

Ob tem je prvi zvezdnik slovenske reprezentance spregovoril o Antoinu Griezmannu, svojemu prijatelju, s kateri sta si pogosto poleg slačilnice in igrišča delila tudi domačo hišo in košarkarsko igrišče. Griezmann je napovedal odhod iz Atletica, Oblak pa se je s tem seveda sprijaznil in ga ne bo prepričeval o nasprotnem. "Resda sva prijatelja, toda mislim, da se je že odločil in ga nima smisla prepričevati. Vsak sprejema svoje odločitve in Antoinu želim vse najboljše v prihodnosti."

Ob tem pa bi Jan rajši videl, če z Antoinom ne bi igrala v isti ligi. Bodisi španski bodisi katerikoli drugi, kajti tudi o svoji prihodnosti Oblak še vedno govori s pogojnikom 'če'.  "Če bom ostal v Španiji, potem bi vsekakor raje videl, da ne bi igral v španskem prvenstvu proti Griezmannu. A tudi če bom, ni problema. Rad igram proti najboljšim igralcem na svetu," je zaključil na to temo. 

Značke: oblak, atletico, griezmann

Članki iz rubrike