kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 05.06.2019 10:44:00

TO JE RESNICA o Oblakovi BABICI IZ BOSNE! Poglejte razlago iz PRVE ROKE: Naša mama je ... (video)

Končno je znano in razkrito vse, zgodba je sijajna.

Skoraj vsako leto se družina Oblak odpravi na prav poseben obisk, in sicer k slavni babici Mari Majkić, ki živi vasi Sokolište v Republiki srbski. Zakaj slavna? Pred kakšnim letom dni je namreč nastopila v televizijski oddaji RTRS in s svojim nastopom ter skromnostjo navdušila tako celotno regijo kot tudi Španijo, kamor se je razširil ta posnetek. Doslej ni bilo povsem jasno, ali gre dejansko za babico Jana Oblaka ali za staro gospo s preveč bujno domišljijo. Zdaj pa je jasno vse, pojasnilo je prišlo iz prve roke. 

"Moram priznati, da nas je vse skupaj zelo presenetilo. Čeprav v tisti vasi ne živi več veliko ljudi, so nekako izvedeli, da je to najina babica, in so z njo naredili intervju," je v intervjuju za Ekipo SN pojasnila košarkarska reprezentantka Slovenije Teja Oblak, sestra še bolj znanega in slavnega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka. "Če ste si ga pogledali, ste lahko videli, da res živi povsem skromno življenje. Lahko rečem, da je celotna naša družina zelo preprosta. Ko Jan in jaz končava sezono, po navadi je to enkrat junija, se vsi skupaj odpravimo na obisk k njej," je z nasmehom povedala Teja.

Ob tem pa razkrila še delček zelo zanimive družinske zgodbe Oblakovih, ki po mamimi strani resnično izhaja iz Bosne in Hercegovine. »To je babica po mamini strani. Mama je že zelo mlada, mislim, da je bila stara 20 let, prišla v Slovenijo in lahko rečem, da je kar Slovenka. Niti po govorici niti po ničemer drugem ne bi mogli ugotoviti, da ni iz Slovenije. Tu se je zaposlila v trgovini, ati pa je s tovornjakom razvažal kruh. In ga pripeljal v trgovino, kjer je delala mami."

Posnetek legendarnega pogovora z babico si lahko pogledate na tej povezavi. 

Značke: oblak, babica, bih

Članki iz rubrike