kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 10.05.2019 09:41:02

Josip Iličić ima NOVEGA SNUBCA! Vročega Slovenca želi trener, ki je TRIKRAT osvojil celo LIGO PRVAKOV

Profimedia
Seznam klubov, ki želijo Josipa Iličića, je vse daljši.

Da ga želi Roma, je že znano dejstvo. Da so se Rimljani menda ogreli celo za njegovega trenerja, je nova novica. Toda za Slovence bo precej bolj zanimivo naslednje: klub iz večnega mesta je dobil konkurenco v bitki za Josipa Iličića. Reprezentant Slovenije igra v življenjski formi, tudi po njegovi zaslugi je Atalanta v finalu italijanskega pokala in se hkrati resno bori za preboj v elitno ligo prvakov. V Bergamu se bolj kot ne zavedajo, da bodo le s težavo zadržali vse najboljše, eden tistih, ki bi lahko odšel drugam, pa je tudi Iličić.


In zdaj ključno: bo Kranjčan morda okrepil – Napoli?! Slednji je naslednji v vrsti, ki je pokazal zanimanje za vročega Slovenca. Kot poroča La Gazzetta dello Sport, se je nad Iličićem navdušil predvsem legendarni Carlo Ancelotti, trener Neapeljčanov. Ancelotti je kakopak trenerski gigant; z Milanom je dvakrat osvojil ligo prvakov, z Realom enkrat, bil je tudi državni prvak Italije, Anglije in Nemčije. Ancelotti je eden trofejnejših trenerjev v svetu nogometa, zdaj pa verjame, da bi Napoli lahko še napredoval, če bi imel v ekipi prav Iličića.

Največja prepreka in za Romo in za Napoli bi lahko bila le dejstvo, da Atalanta bojda za nekdanjega člana Palerma in Fiorentine zahteva kar – 50 milijonov evrov!

Članki iz rubrike