sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 03.05.2019 10:14:12

Nemanja Mitrović VRAČA UDAREC! Vse to so LAŽI in IZMIŠLJOTINE, tukaj je PRAVI RAZLOG

vszi
Oglasil se je Nemanja Mitrović.

Poljski mediji so zakuhali odmevno afero, v kateri glavo vlogo igra Nemanja Mitrović. Zgodba gre takole: Mitrović naj bi izvedel, da finalne tekme poljskega pokala ne bo začel v udarni postavi Jagiellonie, zato naj bi si izmislil, da je poškodovan  in da ne more potovati v Varšavo. Tja naj bi nato odšel s svojim osebnim avtomobilom, a šele po posredovanju predsednika svojega kluba. Da je slovenski branilec nemudoma postal tarča ostrih kritik, je kristalno jasno. 


Toda ali je zgodba res takšna, kot so jo predstavili mediji na Poljskem? Mitrović trdi, te ne. Potem ko smo pisanje Poljakov povzeli tudi na naši spletni strani, se nam je nekdanji kapetan Olimpije javil kar sam in ponudil svojo plat zgodbe. Plat zgodbe, iz katere gre soditi, da so poljski novinarji postregli tako z lažmi kot tudi izmišljotinami. 

"Ne, res ni bilo govora o nikakršnih poškodbi, hvala bogu. A sem imel vseeno zdravstvene težave, saj smo imeli v družini zdravstvene težave, očitno pa sem se od otrok nato nalezel tudi sam. V sredo sem bil tako v bolnišnici, nato sem se pridružil ekipi. Dejansko sem šel iz bolnišnice naravnost na klop Jagiellonie. Noč pred tekmo sem preživel v karanteni, nato pa sem v Varšavo odpotoval skupaj z ekipo," je svojo plat zgodbe predstavil centralni branilec, ki se je v mladih letih kalil tudi pri slovitem Interju iz Milana.

Članki iz rubrike