sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 02.05.2019 14:21:06

Pri Atalanti so 'ZNORELI'! Iličića SNUBIJO VELIKANI, klub jih odganja s ŠOKANTNO ODŠKODNINO

Profimedia
Bo Josip Iličić podrl slovenski rekord?

V tej sezoni igra v življenjski formi, tudi po njegovi zaslugi se Atalanta bori za ligo prvakov in je hkrati v finalu italijanskega pokala. Josip Iličić navdušuje, toda ne zgolj navijačev Atalante, marveč tudi številne druge klube. Jojo je vedno bolj vroča na italijanski nogometni tržnici, v teh dneh naj bi na vrata kluba iz Bergama spet potrkala Roma. Slednja je Iličića želela že pozimi, a je Atalanta tedaj zahtevala preveč. Rimljani so tedaj upali, da bo poleti odškodnina za Slovenca nižja, vendar so doživeli velikanski šok. Atalanta zdaj zahteva še več; neprimerno več!


Kot poročajo italijanski mediji, so pri Atalanti odškodnino za Iličića navili na nemoralnih - 50 milijonov evrov! V Rimu toliko niso pripravljeni plačati, v Bergamu očitno verjamejo, da je to pravi način, da ali zadržijo Iličića ali ob njegovi prodaji vsaj mastno zaslužijo. Roma naj bi bila v najboljšem primeru pripravljena odšteti največ 40 milijonov evrov, a še to s težkim srcem. Okrog Iličića naj bi se sicer smukala tudi Inter in Milan, a vprašanje, če tudi za omenjena 50 milijonov evrov ni preprosto preveč.

Če bi Iličić res prestopil za omenjeni znesek, bi postal najdražji slovenski nogometaš vseh časov. Primat trenutno v rokah drži Kevin Kampl, ki je iz Bayerja v RB Leipzig prestopil za 20 milijonov evrov, Atletico je Benfici za Jana Oblaka plačal 16 milijonov evrov.

Članki iz rubrike