Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

u
u
3 05.04.2019 11:49:46

Na vidiku MEGAPRESTOP Oblaka!? Če se zgodi tole, bo Jan Oblak prestopil v tega VELIKANA!?

Reuters
Ima Jan Oblak novega resnega snubca?

Škofjeločan je eden najboljših vratarjev na svetu, zato ni čudno, da se njegovo ime povezuje z nekaterimi največjimi klubi na svetu. V zadnjem času predvsem s PSG-jem, kjer bi zamenjal Gigija Buffona, in Juventus. A pojavilo se je (znova) še eno slovito ime. Angleži so postregli z informacijo, da je Jan Oblak prvi kandidat za novega vratarja Manchester Uniteda.

Okoliščine so znane. Oblak bi v Manchester prišel le, če ga zapusti David De Gea, kar je za prihajajoče poletje zelo mogoče. De Gea bo po sezoni vstopil v svoje zadnje leto pogodbe in bi se januarja lahko z naslednjim klubom dogovoril za odhod brez odškodnine. United se bo zato verjetno odločal med dvema možnostima: ali podaljšati pogodbo s Špancem, čemur ta zaekrat menda ni najbolj naklonjen, ali zanj iztržiti čim več milijonov. Ves čas je v pripravljenosti madridski Real, kjer Zinedine Zidane v Thibautu Courtoisu ne vidi dolgoročne rešitve, v De Gei pač.

Tu pride v zgodbo Oblak. Če United poleti res proda De Geo, naj bi po poročanju Expressa bil slovenski reprezetant kandidat številka ena za njegovo zamenjavo. Glede na to, da Oblak še vedno ni podpisal nove pogodbe z Atleticom, tudi dosegljiv za stanarde na Old Traffordu. Oblakova odkupa klavzula je namreč 100 milijonov evrov.

Članki iz rubrike