miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
0 13.03.2019 11:15:32

VRHUNSKO! Kar mora Žan Celar storiti po debiju v Serie A, vas bo NAVDUŠILO! Rekli so mi, naj ...

vszi
Žan Celar žari po tem, ko je v ponedeljek v dresu Rome debitiral v Serie A.

»Že ko sem se odpravil na ogrevanje, je bilo to zame nekaj izjemnega. ’To je to, to bo to,’ sem si govoril. Ko mi je eden od članov strokovnega vodstva sporočil, naj se pripravim za vstop v igro, pa sem bil ves iz sebe. Toda že v naslednjem trenutku sem pomislil, da se moram umiriti ter se osredotočiti zgolj in samo na to, da bi kar se da dobro opravil svoje naloge. Kakopak sem se trudil po najboljših močeh, občutki po vsem skupaj so dejansko čudoviti," je kolegom iz tiskane Ekiep SN Celar povedal po debiju. 

"Vloženi trud se mi je obrestoval, hkrati je to najboljša možna spodbuda za naprej, za nadaljnje odrekanje. Popolnoma jasno je, da si želim biti zraven tudi v prihodnje, in to čim bolj pogosto. Prav gotovo bom storil vse, kar je v mojih močeh, da bi izkoristil vsako ponujeno priložnost. Tudi najmanjšo, seveda pa ne skrivam, da mi misli zdaj uhajajo tudi proti temu, kako lepo bi bilo doseči prvi gol med italijansko elito. Da, to je naslednji cilj,« je pripovedoval odlični strelec, ki bo jutri dopolnil 20 let.

Pohvale za krstni nastop so mu razumljivo namenili tudi starejši soigralci v slačilnici, predstavitev na velikem prizorišču ga bo stala tudi nekaj denarja. »Rekli so mi, da jih moram ’častiti’ s picami. Na kakšen način se bo to zgodilo, za zdaj še ni povsem gotovo, seveda pa bom to storil z največjim veseljem,« se je nasmejal Žan Celar.

Značke: celar, roma, pice

Članki iz rubrike