osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

Horoskop Bern Svet24.si

Tedenski horoskop: S pomočjo zvezd te dni lahko ...

par Petisvet.si

Pretekla življenja nas obdarijo z dušo dvojčico

taksi ljubljana Svet24.si

Poklical taksista in izkoristil njegovo ...

serena williams Svet24.si

Navdušena nad Archijem, Serena obiskala kraljevo ...

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

tanja zagar Njena.si

Zvezde plešejo: Zmagovalca sta Tanja in Arnej

nu
nu
0 13.03.2019 11:15:32

VRHUNSKO! Kar mora Žan Celar storiti po debiju v Serie A, vas bo NAVDUŠILO! Rekli so mi, naj ...

vszi
Žan Celar žari po tem, ko je v ponedeljek v dresu Rome debitiral v Serie A.

»Že ko sem se odpravil na ogrevanje, je bilo to zame nekaj izjemnega. ’To je to, to bo to,’ sem si govoril. Ko mi je eden od članov strokovnega vodstva sporočil, naj se pripravim za vstop v igro, pa sem bil ves iz sebe. Toda že v naslednjem trenutku sem pomislil, da se moram umiriti ter se osredotočiti zgolj in samo na to, da bi kar se da dobro opravil svoje naloge. Kakopak sem se trudil po najboljših močeh, občutki po vsem skupaj so dejansko čudoviti," je kolegom iz tiskane Ekiep SN Celar povedal po debiju. 

"Vloženi trud se mi je obrestoval, hkrati je to najboljša možna spodbuda za naprej, za nadaljnje odrekanje. Popolnoma jasno je, da si želim biti zraven tudi v prihodnje, in to čim bolj pogosto. Prav gotovo bom storil vse, kar je v mojih močeh, da bi izkoristil vsako ponujeno priložnost. Tudi najmanjšo, seveda pa ne skrivam, da mi misli zdaj uhajajo tudi proti temu, kako lepo bi bilo doseči prvi gol med italijansko elito. Da, to je naslednji cilj,« je pripovedoval odlični strelec, ki bo jutri dopolnil 20 let.

Pohvale za krstni nastop so mu razumljivo namenili tudi starejši soigralci v slačilnici, predstavitev na velikem prizorišču ga bo stala tudi nekaj denarja. »Rekli so mi, da jih moram ’častiti’ s picami. Na kakšen način se bo to zgodilo, za zdaj še ni povsem gotovo, seveda pa bom to storil z največjim veseljem,« se je nasmejal Žan Celar.

Značke: celar, roma, pice

Članki iz rubrike