Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
0 24.12.2018 15:15:09

Francozi Berića žejnega peljali čez vodo: Ali je že zabil ZADNJI GOL V ZELENEM?!

vszi
Slovenski reprezentančni napadalec se je na zadnji letošnji tekmi Saint-Etienna vpisal med strelce, že zelo kmalu pa bi utegnil zamenjati klubske barve.

Za nogometaši Saint-Etienna je zadnja prvenstvena obveznost v letošnjem letu, v 19. krogu so pred svojimi navijači s 3:0 premagali Dijon. Delež k uspehu zelenih je pristavil tudi Robert Berić, ki je dosegel gol za končni izid, potem ko je po podaji iz prostega strela žogo z glavo preusmeril za hrbet gostujočega vratarja. Slovenski reprezentančni napadalec je dvoboj začel na klopi za rezervne igralce, v igro je vstopil v 67. minuti, preostala zadetka sta dosegla Kevin Monnet-Paquet in Wahbi Khazri.

Ružnićeve besede so močno odmevale
To je bil drugi gol krškega napadalca v jesenskem delu ligue 1, zaigral je na devetih preizkušnjah za točke, po enkrat se je med strelce vpisal v pokalnem tekmovanju in ligaškem pokalu. In dejstvo je, da Robert Berić nad statusom, ki mu ga namenja trener Jean-Louis Gasset, nikakor ni navdušen. Kot je znano, mu bo ob koncu sezone potekla pogodba in vse kaže, da bi utegnil že v zimskem prestopnem roku zamenjati klubske barve.



Velik del navijačev ne skriva, da jim možnost uresničitve takšnega scenarija ni všeč, še toliko bolj jih moti pasivnost vodilnih mož Saint-Etienna glede nadaljnjega statusa tretje najdražje okrepitve v zgodovini kluba. Temu primerno močno so odmevale besede igralčevega zastopnika, ki je zanikal poročanje uglednega L’Equipa, da so zeleni 27-letnemu slovenskemu reprezentantu ponudili podaljšanje sodelovanja. »Berić je avgusta dobil ponudbo kijivskega Dinama, a mu Saint-Etienne ni dovolil oditi, hkrati je bilo rečeno, da bo podpisal novo dveletno pogodbo. Toda vse od takrat uradnega predloga za kaj takega ni bilo,« je bil jasen Amir Ružnić, obenem je dodal: »Robertu je všeč Saint-Etienne, rad bi ostal, še vedno je pripravljen na pogovore.«

Morda se bo preselil v Španijo
Za zdaj kaže, da je napadalec iz Krškega vendarle bližje odhodu, ki bi se lahko zgodil že v prvih dneh januarja. Iz zanesljivega vira smo dobili namig, da naj bi se za njegove usluge zanimal eden od španskih prvoligašev, ki menda želi posel zaključiti čim prej, toda nekdanji napadalec Interblocka in Maribora ima menda na mizi ponudbo še enega uglednega evropskega kluba ...

Značke: berić, st.-etienne

Članki iz rubrike