Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 09.11.2018 10:30:45

Samir Handanović blesti, pri Interju pa IŠČEJO NOVEGA VRATARJA, ki bi zamenjal Slovenca!?

Samir Handanović
Reuters
Skorajda neverjetne novice iz Italije.

Slovita Gazzetta dello Sport je danes objavila novico, ki zelo odmeva, v glavni vlogi pa fantastični slovenski čuvaj mreže Samir Handanović. Odlični vratar je v tej sezoni v izjemni formi, v serie A je prejel vsega šest zadetkov, kar je najmanj med vsemi klubi v ligi in je posledično eden izmed najbolj zaslužnih, da je Inter na drugem mestu na lestvici.


Prav tako je Handanović eden izmed najbolj zaslužnih nogometašev, da je Inter v tem trenutku pred pragom osmine finala lige prvakov. Med tednom je še enkrat več zablestel, ko je lastnoročno Interju prinesel točko v boju z Barcelono, v tej sezoni najelitnejšega svetovnega klubskega tekmovanja pa ima že 24 obranjenih strelov, kar ga na lestvici uvršča na tretje mesto za vratarjem Crvene zvezde Milanom Borjanom (29 obramb) in vratarjem PSV-ja Jeroenom Zoetom (25 obramb). 

Kljub temu pa so se pri sloviti Gazzetti razpisali, da Inter že išče Handanovićevega naslednika. Razlog? Preprost, Slovenec bo drugo leto dopolnil že 35 let, kar sicer za vratarja ni tako zelo veliko, a vendar. Rožnati časnik piše, da je izbor Interja padel na dve imeni - vratarja PSG-ja Alphonsa Areolaja in vratarja Cagliarija Alessia Cragna. Kot poroča Gazzetta se morajo vodilni pri Interju najprej odločiti, ali bodo kupili vratarja, ki lahko takoj zamenja Handanovića ali se bodo raje odločili za vratarja, ki bo najprej rezerva Handanoviću. Če prvo, potem bodo šli po Areolaja, če drugo, potem bodo napadli čuvaja mreže Cagliarija. 

Članki iz rubrike