Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 16.10.2018 13:55:16

Kazni, ki se jih ZELO BOJI tudi Kevin Kampl: Leipzig uvedel nov sistem kaznovanja, to čaka grešnike!

Profimedia
Klub Kevina Kampla je uvedel nove kazni za svoje igralce.

Kevin Kampl je zaradi viroze izpustil zadnjo reprezentančno akcijo in ostal v Nemčiji. Na naslednji tekmi nemške lige bo bržkone nared za igro, pred dvobojem z Augsburgom pa je spregovoril tudi o vzdušju v drugouvrščeni ekipi elitne bundeslige.

Trenutno je vse v najlepšem redu, v hrbet jim gleda celo nemški velikan Bayern iz Münchna, a Slovenec se zaveda, da se lahko stvari hitro obrnejo. Morda pa bo za dodatno disciplino poskrbela novost, za katero sta poskrbela glavni trener in njegov pomočnik.


Igralci, ki ne bodo spoštovali klubskih pravil, ne bodo zgolj denarno kaznovani. Sankcije bodo že za tiste malo manjše prekrške, te jih bodo zabolele ravno tako kot finančna kazen. Morda celo še bolj.

Igralci bodo morali med drugim pomagati v kuhinji, obdariti osebje, skrbeti za zelenje okoli klubskih prostorov, delati v klubski trgovini, se preizkusiti v vlogi vodiča po stadionu in podobno.

"Upam, da se mi to ne bo zgodilo," je za spletno stran nemške lige dejal Kampl in nadaljeval: "Bilo bi mi neprijetno, če bi moral kaj takšnega početi pred soigralci. Ampak je zabavno. To ni zgolj kazen. Ne želim si čistiti za soigralci ali pa preživeti dodatnih ur v pisarnah. Moj čas je dragocen, v prostem času bi rad užival."

Značke: kampl, leipzig

Članki iz rubrike