gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.09.2018 13:35:47

Vse to zaradi Jasmina Handanovića? Slovenski zvezdnik iz vrst Interja o najljubšem mestu, prvi tekmi in idolu!

Profimedia
Po kom se zgleduje Samir Handanović?

Slovenski zvezdnik iz vrst Interja že vrste let navdušuje tamkajšnjo javnost. Velja za enega najboljših vratarjev v zadnjih letih, letos je končno dočakal tudi debi v ligi prvakov. Gre za velikega profesionalca, ki da na igrišču vedno vse od sebe, nekoliko bolj zadržan pa je pred mikrofoni.

Medije le redko razveseli s kakšnim intervjujem oziroma daljšim pogovorom, tokrat pa je za klubsko televizijo naredil izjemo. Pred tekmo s Fiorentino je klubu razkril nekaj več podrobnosti iz svojega zasebnega življenja, med drugim je spregovoril tudi o svojem idolu.

"Peter Schmeichel je bil moj idol. Po njem sem se zgledoval," je na vprašanje o vzorniku dejal Handanović in razkril tudi zanimivost iz daljne preteklosti. "Prvo tekmo, ki sem si jo ogledal v živo, je bila od mojega bratranca. On je šest let starejši od mene," je Handanović razkril klubski televiziji. Gre kakopak za vratarja Maribora Jasmina Handanovića, ki je prve nogometne korake naredil pri Svobodi.

Nekdanji slovenski reprezentančni vratar je med drugim še dejal, da prosti čas najraje preživi v družbi družine, poleg nogometa pa sta mu zelo všeč še dva druga športa. "Odbojka in košarka sta športa, ki ju rad gledam in rad igram." Ob tem je moral odgovoriti tudi na vprašanje, katero mesto mu je najbolj všeč, čuvaj mreže črno-modrih pa pri tem ni imel nobenih zadržkov. To je njegov rojstni kraj. "Ljubljana mi je najbolj všeč," je dejal Handanović.

Značke: handanovic, inter

Članki iz rubrike