rosvita02 Odkrito.si

Priznanje: Rosvita Pesek spregovorila o prepirih z...

Ana_Bar_091 Svet24.si

Jasna Kuljaj povedala, kakšna bo njena prihodnost

marjan ogorevc Petisvet.si

Marjan Ogorevc: Človek lažje najde smisel ...

Vrtec_3 Svet24.si

Drama v vrtcu: Zalezovala je celo babice in dedke ...

camila s krono Svet24.si

Camilla bo kraljica, ker je tak zakon!

bql barcelona Najstnica.si

BQL izdala novo pesem

lado 7 Njena.si

Andrej Škufca razkril spol in ime otroka

nu
nu
0 29.08.2018 10:03:37

Roberta Berića snubi DIVJI PREDSEDNIK, ki je kaznovan, ker je - UDARIL KOMENTATORJA?! (video)

vszi
Slovenski napadalec je dobil sila zanimivega snubca.

Poletni prestopni rok se bliža koncu v številnih evropskih državah, Robert Berić pa še vedno ni uredil svojega klubskega statusa. Krčan je pred dnevi na tekmi z Montpellierjem sicer zaigral v dresu Saint-Etienna, a mu je trener namenil le štiri minute. Dejstvo je, da tam nima statusa, s katerim bi bil zadovoljen, zato je prestop drugam verjeten. Pred časom ga je želel Guingamp, omenjalo se je Dinamo iz Kijeva, zdaj pa naj bi se s slovenskim reprezentantom spogledoval celo Sion.

Gre za klub iz Švice, ki je preteklo sezono sklenil na šestem mestu tamkajšnje lige. Pred 109 leti ustanovljeni klub je bil dvakrat švicarski prvak, v preteklosti so zanj igrali številni znani igralci, tudi Gennaro Gattuso. Sion je bil pred leti na robu bankrota, a ga je pred tem rešil arhitekt Christian Constantin, ki je še vedno predsednik. Gre za eno najbolj kontroverznih oseb švicarskega nogometa, Constantin je trenutno celo - suspendiran! Razlog? Fizično je napadel trenerja Rolfa Fringerja, ki je bil na eni od tekem Siona strokovni komentator. Prisolil mu je celo zaušnico, zaradi česar so ga suspendirali za kar 14 mesecev.

Ali bo Berić res odšel na stadion Tourbillon, bomo seveda šele videli, a kot poročajo švicarski mediji, je zanimanje Siona resno in zelo konkretno. Vprašanje je le, če si Slovenca lahko privoščijo, Saint-Etienne naj bi zanj zahteval kar okrog 5 milijonov evrov.

Značke: robert-berić, sion

Članki iz rubrike