franci planinsek - ms Odkrito.si

Franci Planinšek o nadzoru nad sinom in bivši ...

Emi Nikočević Svet24.si

Takšna je druga plat menedžerja Bara

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Kimberly Thompson Svet24.si

Beyonce obtožila čarovništva, prisluškovanja ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

anela sabanagic 4 Njena.si

Takšna je Bizovičarjeva izbranka mesec dni po ...

nu
nu
1 25.08.2018 19:02:04

Kevin Kampl POMAGA NEMCEM: Tu je njegov prispevek k URESNIČITVI velikega načrta! (video)

.
vszi
V zadnjih dneh se je iz večih razlogov ogromno omenjalo ime Kevina Kampla.

Prva stvar je, da še vedno ni jasno, ali se bo član Leipziga udeležil naslednjega reprezentančnega zbora pod vodstvom selektorja Tomaža Kavčiča. Kampl ima namreč težave z mišico in bo skoraj zanesljivo izpustil tudi jutrišnji prvenstveni obračun z dortmundsko Borussio.

Prav tako je v javnost prišla izjemno zanimiva informacija, po kateri naj bi se zanj ogrela Barcelona, ki naj bi ga do konca prestopnega roka pripeljala na Camp Nou.

Zelo zanimiv pa je tudi spot, ki ga je Kampl posnel v sodelovanju z nemško nogometno zvezo, po kateri je prav slovenski reprezentant eden izmed obrazov v promocijski akciji, v kateri želijo Nemci dobiti organizacijo evropskega prvenstva 2024.

Nemci so Kampla predstavili s posnetkom, v katerem 27-letni vezist o Nemčiji govori v slovenskem jeziku. "Zrasel sem v Nemčiji. Ta mi je dosti dala in tudi moji družini. V Nemčiji imamo lepo življenje, zato se vsi Nemčiji zahvaljujemo, tudi moji starši, ki so prišli sem pred 35 let. Tipična nemška stvar zame je Oktoberfest, kamor sem rad šel, ko sem igral v Salzburgu. Tja vsako leto pride šest milijonov ljudi in ko sem bil prvič tam, je bilo neverjetno. Tja pridejo ljudje iz celega sveta, da si to enkrat pogledajo. Mislim, da bi bilo za celo Evropo lepo, če bi bilo evropsko prvenstvo v Nemčji, saj ima Nemčija ene najlepših stadionov na svetu, ljudje so nori na nogomet, prav tako je Nemčija lepa država. Evropsko prvenstvo 2024 bi bilo za celo Evropo lepa stvar in držim pesti za Nemčijo, da bi ji uspelo," je v simpatičnem in zanimivem spotu, ki si ga lahko ogledate TUKAJ, povedal slovenski reprezentant in član Leipziga.

Članki iz rubrike