Govorica telesa Dobra karma

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v ...

meghan markle, princ harry Svet24.si

Meghan je razlagala, da je kraljica Elizabeta ne ...

berlocnik podpis sarec pocivalsek vlada sta Reporter.si

Sporni Petrolov posel v Rusiji ali kako ...

opozorilo, casalpusterlengo, koronavirus Svet24.si

Okuženi, čeprav niso bili na Kitajskem! V ...

rok furlan xx Necenzurirano

Bankrot Roka Furlana: prijava proti upravitelju ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

Nastja_Gabor_fotoAgencija-Ekskluzivno Njena.si

Slovenska glasbenika spet postala starša

rb
rb
1 23.08.2018 08:42:54

EKSKLUZIVNI odziv ROBERTA BERIĆA: Glede moje prihodnosti je takole ...

Robert Berić
vszi
Robert Berić je novo sezono začel v dresu francoskega prvoligaša Saint-Etienna, toda vse kaže, da bo do konca prestopnega roka zamenjal klubske barve.

Nogometaši Saint-Etienna so v prvih dveh krogih francoskega prvenstva premagali Guingamp in remizirali s Strasbourgom, do štirih točk so prišli brez deleža Roberta Berića. Ni ga bilo niti na klopi, ni ga bilo v kadru zelene ekipe, v prvi vrsti je za to kriva poškodba. "Imel sem težave z bolečino v zadnji stegenski mišici, ampak to je zdaj na srečo že preteklost. Vrnil sem se k treningom in verjamem, da bom zraven na naslednji tekmi," je pojasnil 27-letni Krčan.

Saint-Etienn bo v soboto gostoval v Montpellieru, toda kljub drugačnim napovedim slovenskega reprezentanta ne bi bilo pretirano presenečenje, če ga vendarle znova ne bi bilo v zasedbi trenerja Jeana-Louisa Gasseta. Do takrat bi namreč že utegnil zamenjati klubske barve, namigovanja o odhodu so iz dneva v dan glasnejša. In vse bolj oprijemljiva. Zdaj ni več skrivnost, da se za usluge odličnega napadalca najbolj goreče zanima ukrajinski velikan, v svoje vrste bi ga rad privabil kijivski Dinamo, barve katerega nadvse uspešno brani Benjamin Verbič. Prav tako ni skrivnost, da so predstavniki obeh klubov začeli pogovore o morebitni uresničitvi prestopa, vendar dogovora za zdaj niso dosegli. Dinamo ponuja dva milijona evrov odškodnine, francoski prvoligaš zahteva milijon več, toda po naših informacijah se bodo pogajanja nadaljevala že zelo kmalu. Bržčas v petek ali soboto, trenutna stališča pa si niso tako nasprotujoča, da posel ne bi mogel biti sklenjen. Zgolj predvidevamo, toda zdi se, da bi bili obe strani pripravljeni na kompromis o 2,5 milijona evrov nadomestila.

"O svoji prihodnosti težko govorim. Res težko. V tem trenutku preprosto ne vem, kako in kaj naprej. Tudi zato, ker klub glede moje nadaljnje usode nima jasno dorečenega stališča. V nekem trenutku me je pripravljen pustiti drugam, nakar zelo kmalu spremeni svojo odločitev. Zdaj je prišla konkretna ponudba, pa so jo zavrnili," pravi Robert Berić, ki zaradi nastalih razmer seveda ne more biti povsem miren.

CELOTEN POGOVOR Z ROBERTOM BERIČEM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

https://trafika24.si/revija/ekipasn

Članki iz rubrike