Tanja Ribič 1 Odkrito.si

Družina Tanje Ribič zaradi Đura v šoku!

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

Luna Petisvet.si

Konec sprenevedanja, na dan prihaja resnica!

matjaž han, miha kordiš Svet24.si

Matjaž Han Levici: "Fantje mladi, ta trenutek ...

Saša Lendero 2 Svet24.si

Saša Lendero ima eno težavo z vodenjem ...

can yaman Njena.si

Takšno telo pod obleko skriva Ferit

milan Njena.si

Junakom šova Ljubezen po domače podivjali hormoni

nu
nu
3 05.08.2018 08:21:01

Navijači ne bi imeli nič proti vrnitvi: Rekorder nove Olimpije v Turčiji ostal brez delodajalca

m24.si
Odkar Olimpija spet nastopa v Prvi ligi Telekom Slovenije, ga ni bilo junaka, ki bi v zeleno-belem dresu odigral več ligaških tekem.

Bočni branilec Boba Jović si je dres ljubljanskega kluba v slovenskem prvenstvu nadel kar 150-krat, kar pomeni, da bo še nekaj časa na vrhu. V tem trenutku sta edina, ki bi ga lahko ujela in prehitela v relativno kratkem času, Nik Kapun in Aris Zarifović. Vezist ima 26 tekem manj, branilec okroglih 50.

Skratka, Jović je v vseh pogledih legenda nove Olimpije, zato navijači res ne bi imeli nič proti, če bi se vrnil. Ali je to realno, je težko ugibati, dejstvo pa je, da je Celjan na lovu za novim klubom. Občasni slovenski reprezentant je namreč ostal brez delodajalca, potem ko so se pri turškem Bursasporju odločili, da bodo predčasno prekinili pogodbo z njim. Jović je v Turčijo odšel lani iz Wisle, skupno pa za Bursaspor odigral le šest tekem. Vmes je bil 27-letnik posojen Slasku, pred tedni se je vrnil na jug, a tam ostal le kratek čas. Kje bo nadaljeval kariero, še ni znano.

Značke: jović, boban, turčija

Članki iz rubrike