Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 25.07.2018 11:16:15

BOJAN JOKIĆ o klicih v ’DOMŽALSKO SLAČILNICO’, zbadljivkah, stavah in svoji ruski pogodbi: Vaše informacije so napačne!

Na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa med Ufo in Domžalami bo tekmec dvakratnih slovenskih prvakov tudi kapetan slovenske izbrane vrste Bojan Jokić.

V Ufi, mestu z nekaj več kot milijon prebivalci, nestrpno pričakujejo prvo tekmo 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa proti Domžalam. Ne zato, ker bo to prva uradna preizkušnja v novi sezoni, prvenstvo se bo začelo ob koncu tedna, ampak zlasti zaradi tega, ker se bo ekipa prvič predstavila v evropskem pokalu. "Drži, Ufa bo prvič v zgodovini kluba zaigrala na mednarodnem prizorišču," je potrdil Bojan Jokić. "Jasno je torej, da je tekma nekaj posebnega, temu primerna je nestrpnost v pričakovanju njenega začetka," je pristavil kapetan slovenske reprezentance.

Čeprav so debitanti v Evropi, pri Ufi ne skrivajo, da je edina želja uvrstitev v naslednji krog tekmovanja, ne otepajo se niti vloge favorita. "Glede na koeficient, ki ga ima ruska liga, in glede na proračuna obeh klubov je to na neki način razumljivo, vendar je hkrati dejstvo, da nam to ničesar ne zagotavlja. Na igrišču vse to nima nikakršne vloge, hitro se lahko vse obrne v drugo smer. Tam je preprosto treba pokazati svoje sposobnosti, dokazati kakovost. Na lastni koži sem občutil že marsikaj in niti najmanjšega dvoma ni o tem, da moramo ostati previdni," pravi Bojan Jokić.

Pošalili smo se, da naj bi po naših informacijah dobršen del proračuna 'požrla' njegova pogodba. "Ah, vaše informacije so napačne," se je nasmejal 32-letni Gorenjec, ki je v teh dneh kdaj pa kdaj poklical tudi v »slačilnico« dvakratnih slovenskih prvakov: "Slišal sem se s Kirmom, Širokom … Prijatelji smo že dolgo, tako da se pogosto pokličemo, zdaj je bila tema pogovorov seveda tudi tekma. Ampak nič posebnega. Izmenjali smo le nekatere osnovne informacije. Ni bilo zbadljivk, prav tako ni padla kakšna stava. Jutri bomo na igrišču tekmeci, vsak si bo po najboljših močeh prizadeval za uspeh svoje ekipe, po zadnjem sodniškem pisku bo v naših odnosih spet vse tako, kot je bilo."

CELOTEN POGOVOR SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike