pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ro
ro
2 26.06.2018 08:27:04

Vroči Slovenec bo okrepil italijanskega prvoligaša: Tudi Koper bo dobil ZAJETNO FINANČNO injekcijo!

vszi
Leo Štulac je v drugem delu prejšnje sezone pri Venezii zablestel kot meteor in ima obilo zaslug, da se je lahko ekipa iz Benetk v dodatnih kvalifikacijah potegovala za prvoligaško vstopnico.

Naposled ji ni uspelo, v polfinalu je bil Palermo uspešnejši, že prej pa je bilo jasno, da bo 23-letni Koprčan leto pred iztekom pogodbe skoraj gotovo zamenjal klubske barve. Nanj so postali pozorni številni klubi, na mizi je imel nekaj mamljivih ponudb, zdaj pa ni več (skoraj) nobenega dvoma o tem, da bo kariero nadaljeval v nekdanji »luksuzni provinci«. Če ne bo zares velikega zasuka, bo danes opravil zdravniške preglede in potem podpisal pogodbo s Parmo, ki ji je po bankrotu ob pomoči kitajskega finančnega vložka uspela ekspresna vrnitev v serie A.

Da imajo s slovenskim reprezentantom zelo resne namene, navsezadnje razkriva odškodnina. Po naših informacijah naj bi Venezia dobila kar 1,8 milijona evrov, kar je zares visok znesek, še zlasti ob spoznanju, da bi mu po koncu prihodnje sezone v Benetkah potekla pogodba in bi torej lahko čez pol leta novim delodajalcem zvestobo obljubil brez nadomestila. Ob tem si roke zadovoljno manejo tudi v koprskem tretjeligašu. Klubu z Bonifike pripada nekaj manj kot 10-odstotni delež odškodnine za svojega »otroka«.

Značke: štulac, parma

Članki iz rubrike