Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.06.2018 08:35:23

SIJAJNO! Novi trener Reala že zavihal rokave, želi si SLOVENCA!

Odstavljeni španski selektor Julen Lopetegui je pri Realu že zavihal rokave.

Ena od prednostnih nalog novega trenerja madridskega Reala naj bi bila rešitev na položaju vratarja. V minuli sezoni je svoje delo solidno opravil Keylor Navas, kar pa za takšen klub, kot je Reala, ni dovolj.

Kot trdijo španski mediji, naj bi bile le minimalne možnosti, da bi Real v svoje vrste zvabil španskega vratarja Davida De Geo, ki je sicer že nekaj časa velika želja madridskega giganta. Zato se Julen Lopetegui ozira drugod po Evropi in tudi Španiji. Kot trdijo pri Asu, naj bi bili pri Realu v kontaktih z vratarjem Rome Allisonom, hkrati pa se Julen Lopetegui resno spogleduje z možnostjo, da bi v klub pripeljal Jana Oblaka.



Vratar Atletica bi bil sicer za 20 milijonov evrov dražji od Brazilca, odkupna klavzula slovenskega vratarja v pogodbi znaša okroglih 100 milijonov, a bi dobili precej bolj zanesljivega čuvaja mreže. Oblak navijače Atletica navdušuje že v zadnjih treh sezona, pred tem je to počel v dresu Benfice.

Tretja možnost naj bi bil po trditvah Asa vratar Chelseaja Thibaut Courtois, ki bi bil sicer najcenejša opcija, če do dogovora z nobenim od zgoraj omenjene trojice ne bo prišlo, pa bo vratar ostal Kostaričan Navas. Real ima sicer časa do konca avgusta, ko bo konec poletnega prestopnega roka.

Članki iz rubrike