favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 22.03.2018 16:38:38

Slovenec je v Kölnu ČISTO PRAVI KRALJ! Uprava koleba, kako naprej, navijači pa dali s PETICIJO jasno vedeti, kaj želijo

Bitka za obstanek v elitni bundesligi ni edina bitka, ki jo v tej sezoni bori slovenski branilec Dominic Maroh. (Nekdanji?) slovenski reprezentant je član Kölna, ki si je lani priigral nastop v Evropi, trenutno pa v nemškem prvenstvu zaseda predzadnje mesto. Za obstanek med najboljšimi klubi se bodo morali še kako potruditi, kakor Maroh za - novo pogodbo. Aktualna mu poteče po koncu sezone, uprava pa še kolega. "Najprej moramo videti, v kateri ligi bomo igrali," pravijo pri Kölnu. 


Toda navijači nekdanjega kluba Milivoja Novakovića in Miša Brečka so že odločeni. In to tako zelo, da so sprožili celo spletno peticijo, s katero zahtevajo, da v Nemčiji rojeni Maroh nemudoma dobi novo pogodbo. Za zdaj se je pod peticijo podpisalo že več kot 7600 ljudi, kar kakopak pomeni, da ima 31-letnik resnično velikansko podporo. O tem ne nazadnje priča tudi anketa na eni od spletnih strani, v kateri je kar 97 odstotkov vseh sodelujočih mnenja, da bi si Maroh resnično zaslužil novo pogodbo.

Sedemkratni slovenski reprezentant je član kozličkov od leta 2012 dalje, v tem času je odigral 152 tekem, na katerih se je med strelce vpisal sedemkrat. Pred tem je nosil tudi drese Nürnberga in Reutlingena.

Značke: dominic-maroh, koln

Članki iz rubrike