Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 07.01.2018 13:37:08

VSE NAJBOLJŠE JAN OBLAK! Za najvrednejšega vratarja se je ogrel velikan, ki maha s polno malho denarja

Reuters
Jan Oblak prav danes praznuje svoj 25 rojstni dan, ki si ga bo zapomnil po novem velikanu, ki se je postavil v vrsto za njegov podpis.

Po poročanju angleških medijev (Independent, povzemata pa ga Metro in Daily Star) se je našel nov snubec za Jana Oblaka, ki danes praznuje svoj 25. rojstni dan. 

To je namreč Liverpool, ki se je v zadnjih dneh omastil s 120 milijoni evrov (dodatnih 40 bo prišlo v obliki bonusov). Redsi so sicer že kupili Virgila van Dijka, medtem ko je skoraj vse dogovorjeno tudi za prestop Rijada Mahreza, a na tej točki se ne želijo ustaviti. 

Identificirali so tudi rešitev za svoja vrata, kjer so še najbolj podhranjeni. Jan Oblak je njihova prva tarča, omenjajo pa tudi cenejšo alternativo Alissona Beckerja iz Rome, ki je sicer prvi vratar brazilske reprezentance. 

Cena za Atleticovega vratarja bo najbrž morala znašati 100 milijonov evrov, kolikor znaša njegova odkupna klavzula. Po poročanju virov Independenta bo operacija stekla junija, vprašanje pa je, če se bo ob poplavi drugih snubcev (predvsem je tu PSG), Jan sploh odločil za odhod na Otok. 

Članki iz rubrike