Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
21.12.2017 08:44:05
Deli članek:

Kje bo kariero NADALJEVAL Andraž Šporar? Napadalec spregovoril o Videotonu: Madžari so gradili gradove v oblake, nato pa ...

vszi

Se bo Andraž Šporar preselil na Madžarsko?

Pri Arminii skoraj zagotovo ne bo ostal, k Baslu se zagotovo ne bo vrnil. Toda kje bo v drugem delu sezone 2017/18 igral Andraž Šporar? Se bo morda preselil v Videoton, ki je pokazal zanimanje zanj? No, odgovor ne preprost: ne. Da je prestop na Madžarsko padel v vodo, je pred dnevi za Ekipo SN razkril že nogometašev agent Amir Ružnić, zdaj je ozadje spodletelega posla pojasnil tudi Šporar.

"Vem, kaj vas vse zanima. Ampak za zdaj vam ne morem povedati še nič konkretnejšega. Najprej grem na dopust, potem bomo videli, kako in kaj," je najprej glede svoje prihodnosti dejal nekdanji kapetan Olimpije in se dotaknil tudi Videotona, kjer je trener Marko Nikolić, člana ekipe pa tudi Ezekiel Henty in Danko Lazović: "Dejstvo je takšno, da so Madžari risali gradove v oblakih. Obljubljali so marsikaj, ko smo se usedli za isto mizo, pa ponudili nekaj povsem drugega. Držali so figo v žepu, zato do dogovora ni prišlo."