pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

ro
ro
0 01.12.2017 17:41:26

SLAVIŠA STOJANOVIĆ (še) ni podpisal nove pogodbe. POJASNIL je, zakaj zavlačuje!

FC Riga
Slaviša Stojanović se še ni odločil, kako bo potekala njegova nadaljnja trenerska kariera. Lahko se zgodi, da bo tudi v prihodnje ostal v Latviji, a drugačen scenarij nikakor ni izključen.

Ljubljanski strokovnjak se je pred nekaj meseci lotil izziva, ki ga marsikdo ni pričakoval. Sprejel je ponudbo Rige in svoje poslanstvo v Latviji opravil uspešno. Ekipa je osvojila tretje mesto na lestvici in si zagotovila nastop v kvalifikacijah za ligo Europa, a po zadnji tekmi mu je potekla tudi pogodba. "Pripravljen sem ostati, toda ne za vsako ceno. Hočem biti del ambicioznega projekta, zanima me boj za naslov prvaka. Če bo takšen tudi interes kluba, ki je izrazil željo po nadaljevanju sodelovanja, se lahko pogovarjamo," je že pred časom v intervjuju za Ekipo SN med drugim povedal Slaviša Stojanović.

Medtem se je že odpravil na Ciper, kjer sta z lastnikom Rige sedla za isto mizo. "Drži, opravila sva pogovor. On je predstavil stališče in želje kluba, jaz pa svoje. In za zdaj je pri tem ostalo," je zdaj razkril nekdanji selektor slovenske izbrane vrste. In kdaj naj bi bila znana končna odločitev? "Moram dobro razmisliti o tem, kako in kaj naprej. Vsekakor tudi zato, ker obstajajo še druge ponudbe," je odvrnil Slaviša Stojanović, v večji meri pa naše radovednosti ni bil pripravljen potešiti.

Članki iz rubrike