Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.10.2017 11:24:25
Deli članek:

PA SE JE OGLASIL! Prvi mož Rijeke jasno spregovoril o vrnitvi MATJAŽA KEKA na klop SLOVENSKE REPREZENTANCE: Stvar je taka ...

Predsednik hrvaških prvakov poudarja, da ima mariborski strokovnjak trdno pogodbo, ampak ...

Nogometaše Rijeke drevi čaka naslednji izziv v ligi Europa. Na Dunaju se bodo udarili z Austrio, za nadaljevanje razmišljanja o napredovanju v izločilne boje nujno potrebujejo ves izkupiček. Prvi mož kluba je prepričan, da so Matjaž Kek in njegovi varovanci tega sposobni. "Bil sem na zadnjem treningu, pogovarjal sem se s Kekom in igralci. V očeh fantov sem videl ogenj, lakoto … In to me veseli, hkrati verjamem, da se nam bo končno nasmehnilo tudi nekaj sreče. Ampak najprej moramo sami zagotoviti predpogoje za zmago," pravi Damir Mišković.

Vprašanju o Matjažu Keku kot o selektorju se ni mogel izogniti. "Selektor koga in zakaj? Ne, to me ne skrbi. Stvar je taka: imava pogodbo in dogovor. V življenju se lahko zgodi marsikaj, ampak Matjaž Kek je čvrsto na klopi Rijeke in upam, da bo ostal še dolgo. Verjemite, nikdar nisem razmišljal o njegovem odhodu," je svoje stališče razkril predsednik kluba z Rujevice.