Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.08.2017 10:56:14
Deli članek:

Pri ruskem prvoligašu so ponosni: 1,25 milijona evrov za slovenske okrepitve (foto)

Avgusta lani se je ruski prvoligaš Rostov okrepil s slovenskim reprezentantom Miho Mevljo, ki je ruskemu klubu obljubil triletno zvestobo.

Rusi so Dinamu iz Bukarešte za njegove usluge plačali 700 tisočakov.

V tem prestopnem roku pa je dobil družbo še dveh rojakov. Rostovu je uspelo v svoje vrste pripeljati še Matijo Bobna in Žana Majerja, za prvega naj bi Gorici odštel okoli 300 tisoč evrov, za drugega pa Domžalam približno 250 tisočakov.

Za ruskimi prvoligaši so trije krogi, Rostov je v tem času osvojil štiri točke in drži deveto mesto v 16-članskem tekmovanju. Moštvo, ki ga vodi beloruski trener Leonid Kučuk, je po enkrat zmagalo, remiziralo in izgubilo, danes pa ga čaka gostovanje pri Anžiju. Na zadnji tekmi (Rostov je z 1:0 zmagal v Permu) sta bila hkrat na igrišču Mevlja, ki je član prve postave, in Majer, ki je na igrišče stopil s klopi. Na slednji je do konca srečanja obsedel Boben.

Mogoče bodo danes v Kaspijsku igrali vsi, so pa fante na treningu fotografirali skupaj in Rostov je nastalo fotografijo ponosno objavil na svojem twitter računu. Ob tem pa ponosno zapisal: "Naš slovenski tercet" in zapisu dodal tri slovenske zastave.

twitter