Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.12.2016 10:09:21
Deli članek:

Slovenski nesrečnež leta! Robert Berić spet na operacijski mizi

Reuters

Slovenski nogometaš Robert Berić je na klavrn način sklenil leto 2016.

Ekipa SN vnovič začenja z izborom nogometaša leta v Sloveniji, prvi kandidat bo predstavljen v sobotni številki edinega športnega časnika pri nas. Toda če bi izbirali tudi nesrečneža leta, potem bi bila lovorika že oddana! Robert Berić ima namreč znova zdravstvene težave, s čemer je slikovito zaokrožil zanj naravnost grozno leto 2016.

Napadalec iz Krškega je v uvodnih mesecih leta okreval po hudi poškodbi kolena, ko se je vrnil na zelenice, si je poškodoval še stegensko mišico. Zdaj ima vnovič težave s kolenom, in to istim, ki si ga je poškodoval lani na derbiju z Lyonom. Na srečo nogometaš Saint Etienna ni utrpel hudo poškodbo, kot poročajo mediji v Franciji, je v sredo prestal zgolj "rutinski kirurški poseg" v obliki čiščenja kolena.

Reprezentant Slovenije naj bi po najnovejšem obisku operacijske mize počival tri tedne, pri njegovem klubu pa verjamejo, da bo sredi januarja že nared za največje napore. Berić je sicer v letu 2016 odigral le enajst tekem v ligue 1, kar nazorno priča o tem, zakaj res ne more biti zadovoljen s preteklimi dvanajstimi meseci.