kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 05.12.2016 10:07:29

Kamplovo leto nesrečnih pripetljajev: Predčasni konec za zvezdnika Bayerja

vszi
Kevin Kampl v tem letu ne bo več stopil na nogometne zelenice.

Nogometaši Bayerja bodo pred koncem letošnjega leta odigrali še štiri tekme, toda to ne velja za Kevina Kampla. Slovenski zvezdnik je namreč že zaključil z nastopi za letos, potem ko mu je vnovič ponagajalo zdravje. Ne, zagotovo ne prvič v tej sezoni, druga polovica leta 2016 mu je postregla s toliko nesrečnih pripetljajev, da bo njegova največja novoletna želja zagotovo povezana prav s tem, da bi bil v letu 2017 precej bolj zdrav.


Kampl si je tokrat poškodoval prst na nogi, na tekmi s Freiburgom si ga je dejansko zlomil. "Ne vem še, koliko časa bom moral počivati, nobenega dvoma pa ni, da sem za letos končal z nastopi," je dejal nekdanji nogometaš Borussie iz Dortmunda, ki je poškodbo staknil po tem, ko ga je eden od tekmecev pohodil. To se je zgodilo že v 41. minuti, kljub vsemu je Kampl vztrajal do konca tekme, a nato domov odšel na berglah. Bild namiguje, da se bo vrnil šele konec januarja, kar bi pomenilo, da bi izpustil praktično celoten del zimskih priprav. Neugodno, ni kaj ... 

V Nemčiji rojeni nogometaš bo izpustil tekme z Monacom v ligi prvakov in s Schalkejem, Ingolstadtom ter Kölnom v nemškem prvenstvu.

Članki iz rubrike