Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.06.2016 18:09:40
Deli članek:

Belec k velikanu na San Siro? Pod takšnimi pogoji že ne

Arsen Perić

Slovenski reprezentančni vratar Vid Belec je spregovoril glede svoje prihodnosti.

Čeprav so pri Carpiju izkoristili klavzulo v pogodbi in podaljšali sodelovanje z Vidom Belcem, to ne pomeni, da bo reprezentant Slovenije ostal pri tem klubu. No, če ne bi izpadel v drugo italijansko ligo, morda celo bi, tako pa so možnosti za uresničitev takšnega scenarija zelo majhne. Precej bolj verjetno je, da bo že kmalu odšel drugam, eden tistih klubov, ki so se ogreli zanj, pa je tudi velikan Milan.

Toda Belec je v pogovoru za Ekipo SN iskreno priznal, da ga selitev na San Siro ne zanima. To se marsikomu bržčas zdi nerazumljivo, toda treba je vedeti, da naj bi mu rossoneri ponudili le vlogo rezerve, saj je številka ena mladi in obetavni Gianluigi Donnarumma, to pa Belcu ne diši preveč.

"Kaj bolj konkretnega o tem, da naj bi se zame zanimal Milan, ne vem. Zgolj slišal in prebral sem nekaj, z menoj se ni o tem pogovarjal nihče. Vsekakor pa bi rad igral, rad bi branil. Milan ima odličnega mladega vratarja, na katerega resno računa, z njim ima velike načrte. Ne, ne diši mi, da bi bil spet rezervist," je pojasnil nekdanji vratar Interja.