Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.04.2016 12:12:41
Deli članek:

Kek: Vi pa ste me čudno gledali

Grega Wernig

Pred zaključkom sezone in pomembno tekmo z Lokomotivo je slovenski strateg na klopi Rijeke Matjaž Kek spregovoril tudi o tekmah lige prvakov, še posebej je bil vesel zmage Atletica.

Rijeka bo na zadnjih tekmah 1. HNL lovila Dinamo, čaka jo vse prej kot lahko delo. pred tekmo z Lokomotivo ta konec tedna pa je Kek za Novi list govoril tudi o veliki zmagi Atletica. "Čudno ste me gledali, ko sem rekel, da mi je od trenerjev najbolj všeč Diego Simeone. Zdaj je jasno, zakaj sem to rekel. Moja filozofija nogometa je agresivnost, tek, popolnjeni prostori. Atletico je pretekel 12 kilometrov več od Barcelone. Kar ni tako pomembno kot dejstvo, kako ta ekipa uspe zapolniti prostor in ve, kaj hoče," se je nad igro ekipe iz Madrida navduševal Kek.

Na vprašanje, ali je dobro, da je Atletico zaustavil Barcelono, pa je odgovoril: "Res je dobro, da se je to zgodilo. Nekatere stvari so bile predvidljive. Res sem užival v sredo, na nogomet nisem gledal kot na spektakel, temveč sem ob tem razmišljal v katero smer gre sodobni nogomet."