Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.03.2016 19:14:57
Deli članek:

Kevin Kampl se je odzval na kritike zaradi svojega sloga oblačenja

Trenutno poškodovani slovenski zvezdnik je bil v središču pozornosti na včerajšnji tekmi osmine finala lige Europa med Bayerjem in Villarrealom, kar pa mu ni bilo po godu.

Kampl, ki zaradi poškodbe seveda ni mogel pomagati svojim soigralcem, se je v središču pozornosti znašel zaradi svoje oprave, nase si je nadel črno usnjeno jakno, črno majico in črne hlače, izstopal pa je predvsem zaradi klobuka, ki si ga je poveznil na glavo.

Nemški mediji so njegovi opravi posvetili veliko pozornosti, kar Kevinu ni bilo najbolj po godu, zato se je odzval na družabnem omrežju Facebook, kjer je svojim kritikom povedal par krepkih. 

"Pozdravljeni prijatelji. Nisem srečen zaradi včerajšnjega rezultata in žalosten sem, ker nas ni več v ligi Europa. Na žalost so se včeraj mediji manj ukvarjali z nogometom kot z mojo opravo. Ponosen sem, da lahko nosim tisto, kar si želim, kjerkoli si to želim. Vsakdo potrebuje svoj način, da se izrazi in moj slog oblačenja je en način mojega izražanja. Prijatelji, želim vam lep konec tedna. In mir ter ljubezen tudi vsem kritikom," je zapisal Kampl. 

Kako je bil oblečen svetlolasi reprezentant Slovenije si lahko pogledate na zgornji fotografiji, sami pa presodite, ali so bile kritike na račun njegove oprave upravičene ali ne.