Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.02.2016 15:41:17
Deli članek:

Tim Matavž razkril ozadje številke, ki jo je izbral v Genovi

genoacfc.it

Zakaj slovenski nogometaš Tim Matavž v Italiji igra s številko 42 na hrbtni strani?

Slovenski napadalec Tim Matavž se pripravlja na svoj prvi zvezdniški trenutek, odkar si kruh služi v Italiji. Na zadnji dan prestopnega roka je zapustil Nemčijo in Augsburg zamenjal za Genovo, kjer bo do konca sezone kot posojen nosil dres Genoe. V dresu slednje je debitiral na tekmi s prvakom Juventusom, nato v preteklem krogu ni igral, zdaj skoraj zagotovo bo, saj se je poškodoval najboljši strelec Genoe v tem tekmovalnem letu.

Matavž bo zagotovo naredil vse za to, da bo na kultnem stadionu San Siro zagrenil življenje Milanu, nekdanji član PSV-ja iz Eindhovna je odločno poudaril: "Na tem stadionu sem že igral. Pripravljen sem na tekmo z Milanom! Naredil bom vse za moj klub, seveda v prvi vrsti v želji, da bomo dosegli dober rezultat. In na tem obračunu in na vseh ostalih."

V nadaljevanju druženja z novinarji je Matavž razkril tudi to, zakaj si je ob prihodu na stadion Marassi izbral številko 42: "Preprosto: - moji hčerki sta se rodili 20. in 4. v mesecu. Toda številka 24 ni bila prosta, zato sem številki preprosto obrnil."

genoacfc.it