Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.01.2016 08:07:46
Deli članek:

Bojan Jokić tik pred selitvijo k nekdanjemu evropskemu prvaku

Profimedia

Slovenski reprezentančni branilec Bojan Jokić bo zamenjal delodajalca.

Potem ko se je pri španskem prvoligašu Villarrealu znašel na stranskem tiru, se je Bojan Jokić hkrati znašel v vse prej kot prijetnem položaju. A očitno si bo v tokratnem zimskem prestopnem roku gorenjski bočni branilec le našel delodajalca, kjer bo imel več priložnosti za dokazovanje svojih sposobnosti. Kot poročajo otoški mediji, bo dolgoletni reprezentant Slovenije kariero nadaljeval v Angliji, in sicer bo v naslednjih 24 urah sklenil prestop k Nottingham Forestu.

Gre za nekdanjega evropskega klubskega prvaka, ki je sicer že vrsto let daleč stran od stare slave. Trenutno nastopa v drugi angleški ligi, v pretekli sezoni je zasedel 14. mesto, zdaj na lestvici zaseda prav isto mesto. Jokić naj bi se na stadion City Ground preselil kot posojen nogometaš in nato tam predvidoma ostal do konca sezone.

"Upam, da bo Bojan že v ponedeljek treniral z nami," se nadeja trener angleškega kluba Dougie Freedman. Jokić bo sicer pri Forestu zamenjal Daniela Pinillosa, ki je zaradi hude poškodbe že zaključil z nastopi v tem tekmovalnem letu.