joe biden Svet24.si

Biden naj bi razmišljal o umiku, če mu ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kongresni trg bobo 1 Ekipa24.si

Ponos do neba! Fantastični slovenski junaki se se...

Mnogi si upajo trditi, da so to nezemljani Odkrito.si

Nenavadna svetloba nad južno Italijo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

ro
ro
0 13.09.2015 08:24:12

Kekov odziv na pobudo o tem, da bi postal selektor

Grega Wernig
Mediji pri južnih sosedih vse bolj naklonjeni ideji, da bi Nika Kovača nasledil trener Rijeke.
Hrvaška reprezentanca še vedno nima selektorja. Vse bolj se zdi, da bo to vendarle postal Ante Čačić, ki mu javnost nikakor ni naklonjena, toda alfa in omega nogometnih dogajanj pri naših južnih sosedih, Zdravko Mamić, se s tem očitno ne obremenjuje kaj prida. V soboto si je denimo v družbi nekdanjega trenerja Maribora ogledal tekmo druge ekipe Dinama, kar so mnogi nemudoma povezali s tem, da dvomov o tem, kdo naj bi nasledil Nika Kovača, bržčas ni več,

A vsi se s tem ne mislijo kar tako sprijazniti, v ofenzivo proti uresničitvi takšnega scenarija so krenili tudi mediji. Kot smo že poročali, je Večernji list sprožil pobudo o tem, da bi selektor postal Matjaž Kek, ki ima po mnenju uglednega časnika vse potrebne lastnosti za to odgovorno nalogo.

"Prosim? Saj veste, da o tem ne bom govoril," se je odzval trener Rijeke, ko smo želeli slišati njegov komentar. A vendarle smo ga nadvse želeli slišati. "O tem nisem razmišljal in ne razmišljam. Z Rijeko imam pogodbo in če se bo le dalo, bi jo rad oddelal do konca. Osredotočen sem zgolj in samo na delo v klubu," je bil jasen mariborski strokovnjak, ki bo danes s svojo ekipo gostoval v Pulju: "Zmagati bo težje kot v preteklosti. Istra je dobila nove lastnike, svež kapital, veliko je novih igralcev, ambicije so temu primerne. Naš namen je nadaljevati, kjer smo se zaustavili pred reprezentančnim premorom, želimo zmagati še tretjič zapored."

Članki iz rubrike