ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

soraja vučelić Svet24.si

FOTO: Soraja z novim priimkom, novo torbico in ...

_PPZ8368 Reporter.si

Aleksandra Pivec bi morala oditi že včeraj, ne ...

tovornjak, počena pnevmatika, izvoz unec Svet24.si

FOTO: Tovornjak s počeno pnevmatiko pristal na ...

01c863dd494d6a0448555e3498fbd7dc Necenzurirano

Ventilatorje prodali Orbanu na dan izbruha afere

anabel Odkrito.si

Slovenska pevka zbolela za Covid-19

Zala Kralj in Gašper Šantl 3 Njena.si

Zalo Kralj zavrnili zaradi 'neustrezne' postave

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 29.08.2015 11:55:01

Posel zaključen! Berića do prestopa loči le še zdravniški pregled

Grega Wernig
Slovenski nogometaš Robert Berić je že odigral svojo zadnjo tekmo v dresu dunajskega Rapida. Avstrijci so na koncu le popustili in Krčanu prižgali zeleno luč za selitev drugam.

Robertu Beriću je uspelo! Kar si je želel, to bo dobil. Po enem letu se poslavlja od Rapida, kariero bo nadaljeval v prvi francoski ligi. V ponedeljek, na zadnji dan poletnega prestopnega roka v večini evropskih držav, bo podpisal pogodbo s Saint Etiennom in zapečatil vsaj 5,5 milijona evrov vreden prestop. Rapid bi lahko zaslužil še nekaj stotisoč evrov več, v primeru Berićevih dobrih iger bi lahko na koncu prejel kar sedem milijonov evrov.

Čeprav so ga Dunajčani želeli zadržati z novo, finančno občutno boljšo pogodbo, se Berić klicu iz ligue 1 ni mogel upreti. Skušnjava je bila še toliko večja, ker se je zanj ogrel najtrofejneši francoski klub vseh časov! Nihče ni naslova francoskega prvaka osvojil večkrat kot prav Saint Etienne, torej klub, pri katerem bo kariero nadaljeval slovenski reprezentančni napadalec.

Krčana zdaj do prestopa loči le še zdravniški pregled. Kot smo izvedeli, se bo skupaj z agentom Amirjem Ružnićem na pot proti Franciji podal že danes v večernih urah, nato ga v nedeljo čakajo pregledi, v ponedeljek pa uraden podpis pogodbe in predstavitev javnosti.

Članki iz rubrike