Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.08.2015 22:09:39
Deli članek:

Namesto Berića njegov nekdanji soigralec?

Rapid

So se pri Rapidu že sprijaznili, da bodo ostali brez Roberta Berića in so se pognali v lov na njegovo zamenjavo?

Če gre verjeti avstrijskim medijem, si pri Rapidu prizadevajo, da bi svoje vrste okrepili z nogometašem, ki je v sezoni 2013-14 skupaj z Robertom Berićem igral v dresu graškega Sturma. 

Gre za 22-letnega avstrijskega reprezentanta Marka Djurićina, ki je tako kot Berić zelo hitro zapustil Gradec (po letu in pol, januarja letos), a ni se preselil v avstrijsko prestolnico, kot je to storil slovenski reprezentančni napadalec, temveč je odšel v Salzburg, kjer je Red Bull zanj odštel kar precejšnjo odškodnino. 

Reuters

Djurićin bi moral pri Salzburgu zapolniti vrzel, ki je nastala za odhodi Sadia Maneja in Alana, toda na Dunaju rojeni nogometaš balkanskih korenin se v Mozartovem mestu ni najbolje znašel. Na 13 tekmah v drugem delu prejšnje sezone je v avstrijskem prvenstvu dosegel vsega 2 zadetka, tudi letos pa mu ne gre najbolje. 

Zdaj bi lahko rešitev za svoj slab klubski status našel pri Rapidu, ki bo, če jih bo res zapustil Berić - in zdi se, da je odhod Slovenca le vprašanje časa - potreboval novega napadalca in Djurićin je preverjen, kakovosten nogometaš, ki bi Dunajčanom zagotovo prišel prav.