Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.04.2015 11:31:34
Deli članek:

Vučkić in Ljubijankić merila v polno (video)

vszi

Škotski drugoligaši so odigrali 33. prvenstveni krog, v katerem je Rangers na svojem igrišču vknjižil visoko zmago nad Raithom.

Varovanci trenerja Stuarta McCalla so slavili s 4:0, za nas pa je precej bolj pomemben podatek, da se je med strelce vnovič vpisal Haris Vučkić.


Dvaindvajsetletni Domžalčan je bil uspešen v 27. minuti srečanja. Žogo je prejel približno na polovici igrišča in z njo krenil proti gostujočim vratom. Približno osemnajst metrov pred njimi, nekoliko z desne strani, pa je z levico silovito sprožil v daljši kot tekmečevih vrat. 

Domači so takrat povedli z 2:0, to je bil Vučkićev šesti prvenstveni in skupno sedmi zadetek v majici Rangersa, kjer je Slovenec vse večji ljubljenec navijačev. Pred Rangersom pa je v sredo že nova preizkušnja, čaka ga zaostala tekma pri zadnjeuvrščenem Livingstonu, za katerega igra Nejc Praprotnik.

V polno je meril tudi Zlatan Ljubijankić, zabil je prvi gol v dresu Urawe. In to pomembnega, v 88. minuti je svojemu moštvu priigral točko na gostovanju pri Kawasakiju (1:1). Točko, s katero je Urawa zadržala vodstvo na prvenstveni lestvici.

Ljubljanski napadalec se je po prostem strelu z desne strani najbolje znašel v domačem kazenskem prostoru in žogo z glavo poslal v gol.