stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 23.02.2015 13:15:34

Številka zaradi najboljšega prijatelja

wisla.krakow.pl
Boban Jović se je predstavil navijačem svojega novega kluba.

Boban Jović je že na Poljskem, kjer začenja z novo in dolgo pričakovano pustolovščino. Prvič v karieri se je podal na tuje, dokončno je pomahal v slovo Olimpiji, pri kateri je preživel kar nekaj časa. Kot se je izrazil sam, se je od Ljubljane poslovil in z lepimi in malo manj lepimi spomini, zagotovo pa je za seboj pustil kar nekaj zelo dobrih prijateljev. Tudi najboljšega, na katerega se je – zanimivo – spomnil tudi, ko si je pri Wisli izbral številko, ki jo bo nosil na hrbtni strani svojega dresa.

"Zakaj številka 20? Zato, ker jo pri Olimpiji nosi moj najboljši prijatelj," je obelodanil Jović. In koga je imel v mislih? Seznam igralskega kadra pri Olimpiji razkriva, da je številka 20 v lasti Antonia Delamee Mlinarja, s katerim je Jović prehodil podobno nogometno pot: skupaj sta igrala pri celjskem Šampionu, nato sta bila skupaj pri Aluminiju, leta 2011 ju je usoda spet združila pri Olimpiji.


V KRAKOVU JE GLEDAL KIRMA
Jović pa ob prihodu v Krakov kakopak ni govoril le o številki, razkril je tudi svoja pričakovanja od epizode na Poljskem. "Res sem vesel, ker sem lahko že zdaj prišel k Wisli. To je velik dan zame, za mojo družino in upam, da tudi za Wislo," je uvodoma dejal 23-letnik in nadaljeval: "K sreči je vsega, kar se je dogajalo, konec in zdaj se lahko povsem posvetim le svoji prihodnosti. Ki je povezana z Wislo. Upam, da bodo navijači ponosni name, se pa zavedam, da bo temu tako le, če bom dobro igral."

Nekdanji mladi slovenski reprezentant je hkrati priznal, da ni prvič v Krakovu: "Tukaj sem že bil. Wislo sem gledal tedaj, ko je zanjo igral Andraž Kirm. Osebno ga poznam, zato lahko rečem, da tudi Wisli dobro poznam."

Galerija

Članki iz rubrike