nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

liz
liz
0 28.01.2015 21:27:33

Bezjak z zadetkom pokopal Rijeko (video)

Profimedia
Danes sta se v Španiji v prijateljskem obračunu pomerili moštvi Rijeke in Ludogorca.

Gre za ekipi, v katerih je mogoče občutiti močan slovenski pridih. Tako sta za moštvo s Kantride, ki ga vodi trener Matjaž Kek, igrala Miral Samardžić in Goran Cvijanović, v dresu Ludogorca pa je nastopil Roman Bezjak.

Predstavnika hrvaškega podprvaka sta srečanje začela v udarni enajsterici - primorski vezist je igrišče zapustil v 55. minuti, gorenjski branilec pa 15 minut pozneje. Napadalec bolgarskega prvak je v igro vstopil v drugem polčasu.

Zanimiv dvoboj se je končal z zmago Ludogorca, ki je slavil z 2:1. Rečani so po pol ure povedli prek Tomasova, ekipa iz Razgrada je iz enajstmetrovke izenačila v izdihljajih prvega polčasa, zmago pa ji je v 51. minuti z natančno odmerjenim strelom s približno dvajsetih metrov prinesel prav povratnik po poškodbi Bezjak (v videu se akcija Ludogorca za drugi zadetek začne pri 1:09.00)

V RIJEKI NAJBOLJŠI IGRALEC EVROPSKEGA PRVENSTVA


Iz naše južne soseščine prihaja še ena zanimiva novica, trener Kek je dobil okrepitev v zvezni vrsti. V pristaniško mesto na Kvarnerju se je po poročanju hrvaških medijev namreč preselil 22-letni član Espanyola Alex Fernandez.

Gre za zanimivega fanta, ki se je nogometnih veščin učil pri Realu, tri leta je igral tudi za njegovo B ekipo. Trener Jose Mourinho mu je pred skoraj štirimi leti celo namenil nekaj minut v članski ekipi galaktikov, ko je nastopil v dvoboju z Racingom.

Alex je bil med drugim tudi član španske reprezentance do devetnajstega leta starosti, s katero je leta 2011 osvojil naslov evropskega prvaka in bil proglašen za najboljšega igralca turnirja.

V tej sezoni je za Espanyol nastopil na petih tekmah. Espanyol ga je Rijeki posodil do konca sezone, po tem pa bodo Hrvati lahko odkupili njegovo pogodbo.

Članki iz rubrike