palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

tp
tp
0 27.11.2014 22:30:59

Kek: Lepo je biti trener v tem mestu

Grega Wernig
Varovanci Matjaža Keka so zopet navdušili in na Kantridi z 2:0 premagali Standard Liege. Za napredovanje v drugi krog lige Europa pa kljub temu potrebujejo zmago nad Sevillo.

S tremi točkami na zadnji tekmi bi bili v igri tudi za sam vrh skupine, vsi ostali izidi pa Rijeki niti malo ne ustrezajo. A o tem bodo Matjaž Kek in varovanci razmišljali, ko bo čas za to, po tekmi pa je štajerski strateg strnil misli po še eni navdušujoči predstavi na domačih tleh. Nobenega dvoma ni, da jim daje ta nenavadna in edinstvena atmosfera v skalah prav posebno energijo. Pa ne le to. "Vesel sem, da sem lahko trener v mestu, kjer vsi govorijo le o nogometu. Pohvaliti moram svoje igralce, mislim, da smo tokrat zasluženo premagali Standard in še drugo leto zapored ostajamo neporaženi na domačih tleh. Prvi polčas smo odigrali zelo dobro, v drugem je bilo veliko težje. Tudi takrat pa se je pokazala zrelost ekipe, čeprav smo imeli nekaj manj razpoloženih igralcev."

Rijeka je v skupini G trenutno na tretjem mestu s sedmimi točkami, eno več jih ima njihov naslednji in zadnji nasprotnik Sevilla, na vrhu pa je z devetimi točkami Feyenoord.

Članki iz rubrike